James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Breaking! Bond in Motion komt naar Brussel!

Breaking! Bond in Motion komt naar Brussel!

Gaaf nieuws deze zondag! Bond in Motion, de exhibition met voertuigen uit de James Bond-films komt vanaf 9 december naar de Belgische hoofdstad.

Bond in Motion is sinds 2012 in verschillende gedaantes en op tal van locaties te zien. Het begon allemaal in het Zuid Engelse Beaulieu ter ere van 50 jaar James Bond op het witte doek. We maakten er toen een uitgebreide reportage die in de tweede uitgave van ons magazine Bondesque verscheen. Na deze periode verhuisde de tentoonstelling naar London en was deze in aanloop naar No Time To Die (2021) op verschillende Formula One races te zien. We hadden in juni 2019 exclusieve foto’s vanaf het Oostenrijkse Spielberg voor je.

  • Bond in Motion Formule 1 Spielberg Oostenrijk Red Bull Ring BMW Z8
  • Bond in Motion Formule 1 Spielberg Oostenrijk Red Bull Ring Jaguar C-X175

In 2019 kwam het bericht dat Bond in Motion London haar deuren sloot en naar de Verenigde Staten vertrok. Daar was het automobiele cursus to voor kort in het Petersen Automotive Museum te bewonderen. En nu is daar dus Brussel! Lekker dicht bij huis!

Bond naar Brussel!

Na wat zoekwerk in de 007 Store kwamen we de volgende pagina tegen. Op Bond in Brussels 2022 stikt het van de gave memorabilia en merchandise rond de tentoonstelling. En natuurlijk is een en een twee dus we kunnen het event voor Brussel aan je voorstellen.

Er zijn al een aantal details over bekend. Dit is wat we tot nu toe na research weten. Bond in Motion komt vanaf 9 december naar Brussel en zal blijven staan tot 14 mei 2023! Je hebt dus lang de tijd om de expositie te bezoeken! De locatie is de Brussels Expo, in Hal 1 aan de Heizel. Die locatie straalt van buiten volop Bond-allure uit. Het is lekker groots en in art deco opgezet.

Dat wordt in december dus lekker dicht (erbij) huis genieten van al het moois dat Bond in Motion te bieden heeft! Want het gaat bij deze tentoonstelling niet alleen maar om voertuigen. Ook verschillende props, call sheets, kleding, concept artwork en meer komen aan bod! Geniet alvast lekker van de voorpret!

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

5 reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken