James Bond Nederland
Home » James Bond Nederland » Over ons

Over ons

In 2006 besloten Merlijn Kuiper en Jorrit van der Valk vanuit hun passie voor James Bond te starten met James Bond Nederland. Op 14 november 2006 ging de website online. Doel: bezoekers in Nederland, Vlaanderen en andere Nederlands sprekende gebieden te voorzien van het laatste nieuws over James Bond. Mede door de (internationale) contacten groeide het aantal bezoekers van de website snel.

James Bond Nederland werkte toen al samen met James Bond gerelateerde bedrijven als Aston Martin, Bollinger, Heineken en Sony Home Entertainment. Sinds 2011 werken Jorrit en Merlijn samen met Johan Antens en Allard Geerlings. In 2012 kwam James Bond Nederland voor het eerste met het Nederlandstalige James Bond-magazine Bondesque.

Sinds 2016 is James Bond Nederland samen met de website jamesbond.nl. Een succesvolle website die door Joey Verseput werd gestart. In 2019 werd de redactie met de komst van Gosse Drent versterkt. Ook startte Jasper Hartog als columnist. In 2020 sloot Hayco Volkers aan en begon Gert-Jan Waterink op freelance basis artikelen te schrijven. Vanaf september 2021 startte Corneel Vanfleteren als redacteur.

Rond No Time To Die werken we samen met onder meer Universal Pictures, Land Rover, 007 Store, Triumph Motorcycles, Metropole Orkest en HMD Global.

Deze vaste groep enthousiaste redacteuren zorgen dagelijks op onze redactie voor James Bond-nieuws en het creëren van speciale content in video, foto en artikelen. Dit doen ze op de website jamesbond.nl En op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Volg ons op Social Media