James Bond Nederland
B25-2UDSC_2363b_.jpg
Home » Nieuws » Bond in Motion: mis niets van de gala-opening!

Bond in Motion: mis niets van de gala-opening!

Bond in Motion komt naar Brussel, en dat laten we bij James Bond Nederland niet onopgemerkt voorbijgaan! Wij zijn aanwezig bij de feestelijke gala-opening vandaag, met een eerste indruk van de tentoonstelling, een speciaal interview en een exclusief galadiner!

Bond in Motion in Brussel opent de deuren voor het publiek vanaf deze vrijdag, 9 december. Maar vandaag is er voor de pers de mogelijkheid om de tentoonstelling te zien plus een bijzonder galadiner achteraf. En jullie hoeven daar niets van te missen: James Bond Nederland brengt verslag uit! Je zal kunnen meevolgen via onze sociale media-kanalen op Instagram, Facebook en Twitter, en we zullen via Instagram ook een live-impressie geven van wat er te zien is. We luisteren mee naar de persconferentie en gaan alle indrukwekkende voertuigen af!

Interview met Chris Corbould

Het belooft een spectaculaire opening te worden met heel wat bekende Bond-gezichten. Vanmiddag zijn stunt-coördinator Lee Morrison, EON-archivaris Meg Simmonds en special effects-coördinator Chris Corbould aanwezig. Ook voor ons wordt het spannend, want wij mogen Chris Corbould interviewen. Natuurlijk vragen we hem alles over de special effects, ontploffingen, zinkende huizen en neerstortende metrostellen.

’s Avonds vindt dan een speciaal galadiner plaats, waarbij we waarschijnlijk een aantal belangrijke hoofdgasten mogen verwachten. Ook daar brengen we uiteraard verslag van uit, zodat je er toch een beetje bij bent. Het belooft een dag te worden in de typische Bond-sfeer, verfijnd en exclusief.

Morgen, op donderdag 8 december, is er nog een exclusieve preview van Bond in Motion. Als je daarbij aanwezig wil zijn, dan moet je snel zijn. Er zijn nog minder dan 100 tickets verkrijgbaar, deze kosten € 75 en kan je hier bestellen. Maar daar zit wel toegang tot de champagnebar en fingerfood bij inbegrepen. De echte VIP-beleving, dus!

Praktische info

Bond in Motion opent vervolgens voor het publiek op vrijdag 9 december. Er zijn 50 verschillende voertuigen te zien uit alle 25 Bond-films. De blikvanger is natuurlijk de Aston Martin DB5, maar ook Little Nellie uit You Only Live Twice (1965), Land Rovers, motorfietsen, de Q-boot uit The World is Not Enough (1999) en allerlei rekwisieten worden tentoongesteld. In de grote hal van de Brussels Expo is er ook plaats voor bijvoorbeeld Silva’s helikopter en het gecrashte metrostel uit Skyfall (2012), twee cruciale scènes waar Chris Corbould aan meewerkte. Ook de hang glider uit No Time to Die (2021) zal je kunnen zien.

Kaartjes voor Bond in Motion in Brussel zijn verkrijgbaar via 007Brussels.com en kosten € 25 voor volwassenen. Senioren (65+) en studenten krijgen korting, zij betalen respectievelijk € 21 en € 19. Kinderen betalen € 17, tot en met 6 jaar is de toegang gratis. De ticketverkoop verloopt in samenwerking met Fever, een app op je smartphone. Tickets hoef je dus niet te printen, maar worden in de app geladen.

Bond in Motion loopt van 9 december tot en met 14 mei 2023, in Hal 1 van de Brussels Expo aan de Place de Belgique 1.

Stem nu: De James Bond Top 2022

Hij weer terug terug van weggeweest: de James Bond Nederland eindejaarstop! Dit jaar willen we niet alleen weten wat je favoriete films zijn en wie je favoriete James Bond is, maar ook wie je favoriete acteur uit de Benelux is. De stembussen sluiten op dinsdag 20 december. Klik hier om te stemmen!

Corneel Vanfleteren

Nadat Corneel Vanfleteren op zijn dertiende A View To A Kill zag, wilde hij toch meer weten over de reeks, zo raakte hij steeds meer geïnteresseerd. Met Skyfall als eerste Bond-film in de bioscoop en het vieren van 50 jaar Bond was het duidelijk: deze filmreeks had een aantrekkingskracht als geen ander en werd Daniel Craig een beetje 'zijn' Bond. Hoewel Corneel intensief de filmproducties volgt, is zijn goede voornemen om toch maar eens de boeken te lezen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.