James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Vacature! JBN zoekt redacteur

Vacature! JBN zoekt redacteur

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent goede voornemens. Voor 2023 hebben wij als redactie van James Bond Nederland besloten hoe we onze website optimaal kunnen onderhouden en verbeteren. Conclusie: wat ons betreft is uitbreiding van ons redactieteam erg welkom. We zoeken daarom een redacteur (m/v/x) met kennis van zaken, een vlotte pen en een neus voor nieuwswaardige Bond-verhalen.

We zoeken:

Een enthousiaste Bond-liefhebber die nieuwsartikelen kan schrijven en binnenkort ook diepteartikelen produceert. Dat betekent dat je onze lezers en volgers op de hoogte houdt van het laatste nieuws wat zich in en rondom de James Bond-wereld afspeelt. Dit nieuws gaat niet alleen over de films, maar ook over boeken, videospellen of andere gebeurtenissen met betrekking tot de franchise. Als het betrekking heeft op James Bond, is het voor onze website en social media interessant. Nieuwsartikelen gebaseerd op vage geruchten of ongefundeerde speculaties delen we daarentegen bijna nooit.

Daarnaast heb je als redacteur natuurlijk een grote affiniteit met de wereld van James Bond. Je hebt de films gezien, weet wie belangrijke sleutelfiguren zijn en je vindt het leuk om hierover meer te weten te komen en dat met anderen te delen.

Voorbeelden van nieuwsartikelen zijn bijvoorbeeld deze artikelen over Bogner en over de aankondiging van Bond in Motion Brussels. Diepteartikelen kun je vrij invullen, bijvoorbeeld dit artikel over het literaire James Bond horloge of dit artikel over de vraag of we Bond-films moeten willen aanpassen.

Wat bieden we?

De redactie van James Bond Nederland is samengesteld uit vier betrokken redacteurs die enthousiast en vrijwillig (onbetaald) publiceren over onze favoriete superspion. Daarnaast bezoekt de redactie exclusieve evenementen, zoals recent de wereldpremière in de Royal Albert Hall en de officiële opening van Bond in Motion Brussels. We zijn vaak aanwezig bij fan-evenementen in het buitenland en hierbij zijn soms zelfs acteurs en medewerkers uit de Bond-films aanwezig.

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag met ons in contact komen over deze positie? Dat kan! Stuur een e-mail naar jorrit.vandervalk@jamesbond.nl.

Redactie

James Bond Nederland is het grootste online James Bond-platform van de Benelux en heeft als doel liefhebbers van 007 van nieuws, verdiepende artikelen en andere mooie content te voorzien.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken