James Bond Nederland
Home » Nieuws » Titelsong Spectre: Writing’s On The Wall

Titelsong Spectre: Writing’s On The Wall

Vandaag is officieel de titelsong van Spectre bekend gemaakt. De titelsong heeft als titel Writing’s On The Wall en wordt gezongen door de Britse zanger Sam Smith. De song zal vanaf 25 september te downloaden zijn en ook beschikbaar als CD-singel en op vinyl. Gisteren liet Smith via Twitter al iets doorschemeren: een foto van zijn hand met om zijn vinger een Spectre-ring. Sam Smith schreef het nummer samen met Grammy-Award winnaar Jimmy Napes.

Michael Wilson en Barbara Broccoli hebben laten weten dat ze verwachten dat het een van de meest imposante titelsongs uit de reeks gaat worden. Ook Sam Smith heeft laten weten vereerd te zijn om deel uit te mogen maken van de James Bond-legende.

280_spectre_titelsong_001

280_spectre_titelsong_002

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.