James Bond Nederland
Spectre Standee Poster
Home » Nieuws » Spectre Standee Poster

Spectre Standee Poster

Loop je eind september in de bioscoop? Dan is de kans groot dat je deze Spectre Standee poster tegenkomt. Je weet wel zo een kartonnen pop up poster waar de bioscoop vol mee staat. Voor Spectre is er ook eentje ontworpen.

Op 007.com kunnen we de standee bewonderen. We zien Daniel Craig als James Bond in zijn witte smoking samen met Léa Seydoux, Madeleine Swann, op de standee staan. Voor de achtergrond is, net als op de nieuwe poster, gekozen voor een karakter uit het Day off the Dead festival in Mexico welke in de film een rol speelt.

EON Productions is trouwens met de box-office gestart. Inwoners van Groot Brittannië kunnen vanaf nu hun kaarten voor een voorstelling van Spectre reserveren. De film beleefd haar wereldpremière op maandag 26 oktober, de film is voor Britse inwoners dan ook in vele bioscopen te zien.

Nederlandse fans moeten iets langer geduld hebben. De film beleeft hier haar première op vrijdag 6 november. Mocht je niet kunnen wachten dan kan je altijd nog naar onze Zuiderburen. De film gaat daar op woensdag 4 november in première.

spectrestandee

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.