James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Project Bond 23 tijdelijk stopgezet

Project Bond 23 tijdelijk stopgezet

Scenarioschrijver Peter Morgan heeft verklaard dat de ontwikkeling van project Bond 23 tijdelijk is stopgezet.

 

 

Het rommelt flink binnen de filmstudio Metro Goldwyn Mayer Inc. Dat is al lange tijd bekend. MGM is slachtoffer geworden van de kredietcrisis. De studio met al haar projecten, labels, crew en meer wordt op het moment verkocht aan een nieuwe eigenaar. Hierdoor zijn alle lopende projecten tijdelijk stilgelegd.

Dit geldt ook voor project Bond 23 verklaart scenarioschrijver Peter Morgan aan de Oostenrijkse website Kurier. Morgan woont op het moment in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Hij vertelde over zijn werk aan Bond 23: “Bond is geweldig! Bond is een grote magneet wat publiciteit betreft. Iedereen wil weten hoe het met het nieuwe project gaat.”

Helaas vertelde Morgan ook over de situatie bij MGM op het moment. En het gaat er niet goed. Tussen juli 2009 en oktober 2009 was hij samen met Neal Purvis en Robert Wade (foto) bezig aan Bond 23.

Nu staat het project sinds oktober stil. Dit komt dus door de verkoop van de studio. Peter Morgan verwacht dat men in februari 2010 weer verder gaat met Project Bond 23.

Er is weinig bekend over Bond 23. EON Productions heeft enkel verklaard dat Daniel Craig de rol van James Bond gaat vertolken en dat Neal Purvis, Robert Wade en Peter Morgan aan het script werken.

Daniel Craig heeft verklaart dat we de film eind 2011 kunnen verwachten. Dit werd door Dame Judi Dench min of meer bevestigd. EON Productions heeft hierover geen uitspraken gedaan.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken