James Bond Nederland
Home » Nieuws » Nederlandse NTTD kaartverkoop en première bevestigd

Nederlandse NTTD kaartverkoop en première bevestigd

Pak je agenda maar en omcirkel maandag 20 september om 12:00u! Dan start na al dat vervelende uitstel de voorverkoop van No Time To Die in Nederland! Eindelijk! Wat hebben we er ongelofelijk lang op moeten wachten! Ook kunnen we via Universal Pictures bevestigen dat de Nederlandse première van No Time To Die op dinsdag 28 september is.

Hoe lang hebben we op No Time To Die moeten wachten? Ik heb het maar eens uitgezocht. EON Productions kondigde in juli 2017 aan dat de toen nog titelloze 25ste James Bond-film in november 2019 verschijnt. Dat is inmiddels bijna twee jaar geleden.

Klik hier om vanaf maandag 20 september om 12:00u kaarten voor No Time To Die te bestellen!

De wissel van regisseur en de coronapandemie gooiden roet in het eten. Maar vanaf maandag 20 september om 12 uur in de middag is het zover! Dan kan jij kaartjes bestellen voor No Time To Die! Vanaf donderdag 30 september om 0:07u zit jij heerlijk en vol spanning op het rode pluche bij jou in de buurt!

Nederlandse gala première No Time To Die

Op dinsdagavond 28 september lopen niet alleen Daniel Craig, Léa Seydoux, Rami Malek en alle andere castleden in London over de rode loper. Nee, tout bekend Nederland mag zich op uitnodiging in zijn smoking of galajurk hijsen om bij Pathé Tuschinki, Amsterdam over de rode loper te schreien. De première vindt trouwens tegelijk plaats in het Zwitserse Zürich. Die plaats is net als Monte Carlo, Monaco bevestigd. Parijs is een sterk gerucht.

Wereldpremière nieuws

Inmiddels is de gastenlijst voor de wereldpremière op 28 september in The Royal Albert Hall bekend. Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, Ana de Armas, David Dencik en Dali Benssalah zijn erbij. Net als regisseur Cary Joji Fukunaga, producenten Michael G. Wilson and Barbara Broccoli, scenarioschrijvers Neal Purvis, Robert Wade eb Phoebe Waller-Bridge, componist Hans Zimmer, en No Time To Die performers Billie Eilish en Finneas O’Connell.

Het evenement lijdt 57 wereldwijde premières in. Inclusief tien in Groot Brittannië en Ierland. Een deel van de gasten is zorgmedewerker en wordt zo geëerd voor zijn of haar werk tijdens de pandemie. Belangrijk: De wereldpremière is voor het eerst sinds 1962 niet publiekelijk toegankelijk. Dat wil zeggen op de rode loper of aan dranghekken. Opvallende afwezigen tijdens de première zijn Christoph Waltz, Ralph Fiennes en Ben Whishaw.

Synopsis

James Bond is teruggetreden als geheim agent van MI6 en geniet van een minder hectisch leven op Jamaica. De vrede wordt al snel verstoord nadat zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA hem bezoekt en M, die ook op zoek is naar 007 voor een nieuwe missie, James om hulp vragen. Als Bond een nieuwe 00-agent met de naam Nomi treft, leert hij dat zij hem heeft vervangen als MI6 haar beste top agent. Ze is trouwens niet onder de indruk van zijn behaalde successen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden krijgt een andere wending en is veel gevaarlijker dan gedacht. Het verhaal brengt Bond op het spoor naar een mysterieuze schurk met de naam Safin die van plan is zijn nieuwe levensgevaarlijke uitvinding te gebruiken.

No Time To Die verschijnt donderdag 30 september in de Nederlandse bioscopen. Wil je meer weten over de film? Dat kan binnen een paar minuten ben je helemaal bij! Bezoek onze speciale wiki pagina!

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.