James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Gebrek aan creativiteit oorzaak vertraging Bond 23?

Gebrek aan creativiteit oorzaak vertraging Bond 23?

Volgens de LA Times zijn de problemen bij MGM niet de enige oorzaak van de vertraging in de productie bij Bond 23.

 

The Los Angeles Times claimt dat de financiële situatie bij Metro Goldwyn Mayer niet het enige probleem is dat de productie van Bond 23 heeft. Volgens de krant zijn er meningsverschillen bij het schrijverstrio. Ook zouden Neal Purvis, Robert Wade en Peter Morgan geen inspiratie en creativiteit genoeg hebben.

Deze berichten staan geheel op zichzelf. Volgens producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson gaat het te langzaam wat MGM betreft. Ze willen enkel zo snel mogelijk een nieuwe film maken.

De huidige James Bond, Daniel Craig ondersteunt deze uitspraak. Hij is nu echter bezig met de opnames van Cowboys & Aliens en later dit jaar zal hij de hoofdrol, van Mikael Blomkvist, gaan spelen in de Amerikaanse remake van het eerste deel van de Millenium Trilogie (Mannen die vrouwen haten of zoals de remake gaat heten The Girl With The Dragon Tattoo) van Stieg Larson.

Deze film zal geregisseerd worden door David Fincher (van o.a. Seven en Fight Club). Craig zal dus op zijn vroegst in 2011 beschikbaar zijn.

De bron bij de krant verteld ook dat Sam Mendes bij de productie betrokken is. Hij zou afgelopen lente aan het script hebben meegewerkt. Ze stellen dit als waarheid. Maar dit klopt niet. Mendes heeft slechts een adviserende rol.

MGM, Danjaq en EON Productions gaven geen commentaar.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken