James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » BOND 24 update #002

BOND 24 update #002

Afgelopen week is de geruchtenmachine weer in volle gang geweest. In deze update geruchten en geen bevestigingen.

Locaties
Het lijkt erop dat James Bond zeker gaat draaien in Rome. EON Productions heeft een kantoorruimte in gebruik genomen in de Italiaanse hoofdstad. Naast andere filmmaatschappijen is er een bordje opgehangen “B24 Production Office“. We weten ook dat ze op de eerste verdieping van het pand zitten. Eerder gingen de geruchten dat er een achtervolging met voertuigen zal gaan plaatsvinden in de stad. In de Oostenrijkse stad Obertillach gaan de werkzaamheden aan een gebouw, welke volgens geruchten gebruikt gaat worden in de film, door. Het gebouw is al bijna klaar. Volgens lokale media zou er gebruik gaan worden gemaakt van het gebouw en een vlakbij gelegen vliegveld. Volgens bronnen is er een vergunning afgegeven om te gaan vliegen en daarbij ook stunts uit te voeren. De lokale media houdt alles goed in de gaten, dus mocht het zover zijn, dan zullen we de beelden gaan zien.

Pas werd gesuggereerd dat er opnames worden gemaakt in het Atlas gebergte en de woestijn van Marokko. Alpha Grip, een bedrijf wat camera-atributen levert voor ondermeer EON Productions, heeft op hun Facebook een foto geplaatst in de woestijn van Marokko. Betekend dit dat er filmopnamen worden gemaakt voor BOND 24? Het betreft een aangepaste auto, welke onderandere gebruikt wordt voor achtervolgingen.

Cast & crew
Lee Smith zou aangetrokken zijn voor het editen van BOND 24. Smith heeft een geweldige staat van dienst, waaronder Batman en X-Men-films. Daarnaast heeft Jez Butterworth in een interview aangegeven te zijn benaderd door regisseur Sam Mendes. Lutterworth zou aangetrokken zijn om het script te verfijnen.

Ook nieuws vanuit de mensen voor de camera. Volgens diverse Engelse kranten zou de Franse actrice Lea Seydoux de Bond-girl worden. Opmerkelijk is dat MI6.co.uk bericht dat acteur Christopher Waltz getekend zou hebben voor BOND 24. Volgens de Engelse website zou de meervoudige Oscar-winnaar een belangrijke rol gaat spelen. Niet bekend is of die rol vriendelijk of vijandig is.

520_300_Bond_24_Christopher_Waltz

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken