James Bond Nederland
007.com vernieuwd
Home » Nieuws » 007.com vernieuwd

007.com vernieuwd

De officiële James Bond-website, 007.com, is geheel vernieuwd. We kunnen merken dat EON Productions meegaat met het digitale tijdperk. Twitter en Facebook zijn van de partij.

Op de website worden nieuws, foto’s en filmpjes gepubliceerd. De introductie van de website gaat op een Bondige manier: Michael Wilson geeft de introductie (filmpje) met op de achtergrond de eerste beelden uit Skyfall. Daarnaast is er een filmpje te zien van hoe het er aan toe ging achter de schermen op de persconferentie van Skyfall.

Of het nu over evenementen rond 50 jaar James Bond op het witte doek, Skyfall of Goldeneye 007: Reloaded gaat alle officiële informatie rond James Bond vind u op www.007.com.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.