James Bond Nederland
Home » Nieuws » De beste wensen voor 2012

De beste wensen voor 2012

Het team van James Bond Nederland wenst u een gelukkig en gezond 2012 toe. 2012 wordt een bijzonder jaar voor James Bond. 007 keert niet alleen terug op het witte doek maar hij bestaat ook nog eens vijftig jaar. Dat wil zeggen dat James Bond al vijftig jaar in films is te zien.

Dit jubileum wordt gevierd. We zetten een aantal evenementen voor u op een rijtje:

Januari 2012: James Bond in Melkweg Cinema. De hele maand januari zijn er James Bond film te zien in de Melkweg, Amsterdam. Meer informatie en een schema vind u in dit artikel.

Vanaf 17 januari 2012: In het National Motormuseum, Bealieau, GB is de tentoonstelling Bond in Motion te zien. Meer dan vijftig voertuigen en props uit de James Bond films zijn verzameld om u een mooi overzicht te geven uit vijftig jaar James Bond geschiendenis.

Vrijdag 26 november 2012: De langverwachte drieëntwintigste James Bond film Skyfall beleefd haar wereldpremière in London.

Donderdag 31 oktober 2012: De drieëntwintigste James Bond film Skyfall beleefd haar première in België.

Vrijdag 1 november 2012: Nederland kan naar de bioscoop om Skyfall te zien.

Het zal ons trouwens niets verbazen als er een videogame van Skyfall verschijnt. Hierover is nog niets bekend.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.