James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Voor niets gaat The Sun op

Voor niets gaat The Sun op

Bij James Bond Nederland proberen we geruchten op afstand te houden. Helaas kunnen we er soms niet onderuit om toch een gerucht in ogenschouw te nemen. Het gaat om de geplaagde release van No Time To Die.

De titel zegt eigenlijk al genoeg. Voor niets gaat The Sun op. De Engelse roddelkrant heeft al een tijdje niets van No Time To Die gehoord. En dan gaat men, zoals zo vaak, indianenverhalen de wereld in slingeren. Volgens de boulevardkrant wordt de release van No Time To Die opnieuw verplaatst. Gezien de ontwikkelingen van het coronavirus in Groot-Brittannië en met name de Verenigde Staten is dit een reële mogelijkheid.

Waarom verplaatsen?

Het bericht van The Sun is eigenlijk niets nieuws. Ik haalde het in eerdere artikelen al aan en schreef op 2 mei al over een mogelijke 2021 release. No Time To Die is een productie die alles van haar cast en crew vraagt. EON Productions is een klein productiehuis en daarom is het van groot belang dat er winsten worden behaald. Als men niet de garantie heeft dat dit gebeurt dan kan EON niets anders dan de film opnieuw uitstellen. Kort gezegd, bioscopen dicht of minder bezet: Geen winst.

Wordt het zomer 2021?

The Sun houdt nog een slag om de arm. Volgens hun bronnen kan het zeker. De krant verwacht eind deze maand een besluit. Alle seinen voor een november release staan bij EON, Universal Pictures en United Artists nog op groen. Ook wij houden hier aan vast.

Synopsis No Time To Die

James Bond kan niet lang van zijn rust op Jamaica genieten als zijn oude vriend van de CIA Felix Leiter hem om hulp vraagt. De missie gaat om het redden van een ontvoerde wetenschapper. Een missie die veel verraderlijker en gevaarlijker is dan hij op het eerste gezicht oogt. Het verhaal leidt Bond naar een mysterieuze schurk die de beschikking over gevaarlijke nieuwe technologie heeft…

DHL No Time To Die achter de schermen 001

Video Land Rover Defender & Triumph Scrambler 1200XE in post productie

Zoals je misschien wel gemerkt hebt verschijnen er op het moment weinig artikelen op deze website. Dit heeft te maken met vakanties van onze redacteuren.

Ook het produceren, creëren en monteren van een videoreview van de nieuwe Land Rover Defender en Triumph Scrambler 1200XE nemen veel tijd in beslag. Deze twee voertuigen halen in No Time To Die duizelingwekkende stunts uit! Stay tuned voor previews en het eindresultaat!

Via onze social media proberen we je dagelijks van informatie rond James Bond en zijn wereld te voorzien. Zowel filmisch als literair blijven we je informeren!

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken