James Bond Nederland
TEASER TRAILER Skyfall gepresenteerd
Home » Nieuws » TEASER TRAILER Skyfall gepresenteerd

TEASER TRAILER Skyfall gepresenteerd

Vandaag is het eindelijk zover. De teaser trailer van Skyfall is verschenen. BBC Breakfast had vanmorgen de primeur. Het is voor Bond liefhebbers bijna anderhalve minuut genieten van de eerste trailer. Een teaser waarin we al veel zien. De toon van de film is gezet. Bond moet vechten tegen een onbekende organisatie/schurk.

007 zit in een verhoorkamer. Er worden hem vragen gesteld. Bond geeft antwoord. Maar als het onderwerp Skyfall aan bod komt zwijgt hij. Daarna zegt hij enkel dat het een gesloten hoofdstuk is.

Wat volgt zijn een aantal korte fragmenten vol actie uit de film. Daarin zien we verschillende personages zoals Agent Eve en M. Bond zijn baas staat voor een lange rij doodskisten met de Union Jack erop. Natuurlijk bevat de trailer ook genoeg actie. Rondvliegende auto`s en een metro springen het meest in het oog…

De trailer is via onze Facebookpagina te bekijken.

James Bond Nederland zit ook op Twitter.

Meer informatie over Skyfall vind u in ons dossier.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.