James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Silverfin The Graphic Novel genomineerd

Silverfin The Graphic Novel genomineerd

Silverfin The Grapgic Novel is genomineerd voor de Eisner Award. Dat heeft Ian Fleming Publications laten weten. Het kwam geheel onverwachts voor de uitgever, de auteur Charlie Higson en tekenaar Kev Walker. Het boek is genomineerd voor de categorie Best Adaption From Another Work.

Het originele verhaal van Charlie Higson verscheen voor het eerst in 2005 en kent wereldwijd een grote groep jonge fans.  In 2008 verschijnt The Graphic Novel, waarin tekenaar Kev Walker op een zeer fraaie manier het verhaal in beeld weet te brengen. In 2010 verscheen het boek pas in de Verenigde Staten.

Op 22 juli wordt tijdens een gala op Comic-Con bekend gemaakt wie uiteindelijk de prijs ook in de wacht sleept. De Eisner Award is genoemd naar tekenaar Will Eisner en wordt uitgereikt aan hen die het hoogste hebben bereikt in hun vakgebied.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken