James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Meet & Greet Jeffery Deaver

Meet & Greet Jeffery Deaver

Jeffery Deaver komt begin juni naar Nederland om het nieuwe James Bond-boek Carte blanche te promoten. In een samenwerking tussen uitgeverij Unieboek en James Bond Nederland wordt er een speciale avond georganiseerd in De Rode Hoed, Amsterdam. Jeffery Deaver zal vertellen over het nieuwe boek, zijn visie op James Bond en zeer interessant hoe hij de toekomst van 007 ziet.

Het is mogelijk om uw eigen exemplaar van Carte blanche te laten signeren door Deaver. Gastheer voor de avond is Merlijn Kuiper, oprichter van James Bond Nederland en het Nederlandstalig James Bond-magazine Bondesque. Hieronder de informatie over deze avond.

Voor iedereen die nu het Nederlandstalig James Bond-magazine Bondesque reserveert, maakt tevens kan op twee entreetickets voor deze avond.

Op 26 mei verschijnt wereldwijd de spectaculaire nieuwe James Bond-thriller Carte blanche van Jeffery Deaver. Op dinsdagavond 7 juni zal Jeffery Deaver zijn Nederlandse fans in De Rode Hoed in Amsterdam ontmoeten. Hij geeft deze avond een lezing, beantwoordt vragen en zal na afloop aanwezig zijn tijdens de borrel. Uiteraard is het mogelijk om Deavers nieuwe boek ter plekke aan te schaffen en te laten signeren.

Het programma is als volgt:
– 19.30 uur ontvangst
– 20.00 uur aanvang programma
– 21.30 uur borrel
– 23.00 uur einde

Over Jeffery Deaver
Van Jeffery Deaver zijn wereldwijd 20 miljoen thrillers verkocht. Hij is onder andere bekend van zijn thrillers met Lincoln Rhyme en Kathryn Dance in de hoofdrollen. Een van de succesvolste, The Bone Collector (Tot op het bot), werd in 1999 verfilmd met Denzel Washington en Angelina Jolie in de hoofdrollen. Deaver werd vier keer genomineerd voor een Edgar Award van de Mystery Writers of America en één keer voor de Anthony Award. In januari verscheen bij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum zijn stand-alone Onder druk.

Over Carte Blanche
Net als de boeken van Ian Fleming speelt Carte blanche zich af in exotische oorden, al is het de eerste keer dat James Bond zich in Dubai begeeft. Na een bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten besloot Deaver zijn verhaal daar deels te laten plaatsvinden. Over de titel van het boek zegt Deaver: `In de wereld van spionage is enorm veel vertrouwen vereist om een agent carte blanche te geven tijdens een missie. Het betekent dat iemands persoonlijke en professionele beoordelingsvermogen constant op de proef wordt gesteld. Iets wat gedurende het hele boek spanning oplevert is dan ook de vraag: hoe ver mag je gaan als de nationale en zelfs internationale veiligheid op het spel staat? Zijn er grenzen, zelfs voor James Bond?`

Gastheer: Merlijn Kuiper, oprichter www.jamesbondnederland.com

Meld je aan via promotie@unieboekspectrum.nl o.v.v. Rode Hoed- Deaver en vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.
Meer informatie: www.unieboekspectrum.nl en 030-7998300.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken