James Bond Nederland
Home » Nieuws » Short list nominatie By Royal Command

Short list nominatie By Royal Command

Het vijfde avontuur van de jonge James Bond is genomineerd voor een prijs.

In By Royal Command gaat de jonge James Bond weer op avontuur. In de Oostenrijkse Alpen komt hij getuige van een spannende reddingsoperatie. Maar Bond wordt in de gaten gehouden.

Hij heeft de oplossing voor een groot probleem wat niet alleen zijn school in gevaar brengt maar ook het land waar hij woont. De Britse inlichtingendienst en de Koninklijke familie spelen een rol.

Het boek is genomineerd voor een Independent Booksellers Price maar wel op de short list. Dit meldt The Young Bond Dossier. Nu kunnen fans en liefhebbers van het boek stemmen om het boek definitief te nomineren. Het boek is samen met nog negen andere boeken genomineerd.

The Booksellers Association baseert de lijst op de verkopen van de bestsellers. Het gaat om de boeken die in de Independent Bookshops worden verkocht.

Stemmen kan via speciale flyers die in de shops zijn te verkrijgen. Maar de gemakkelijkste manier is via internet. Stuur een mail met de titel van uw keuze naar votes@booksellers.org.uk (Outlook link).

De volgende boeken staan ook op de short list:

·         The Crossing of Ingo, Helen Dunmore 

·         Running on the Cracks, Julia Donaldson

·         The Dragonfly Pool, Eva Ibbotson

·         Tiddler, Julia Donaldson

·         Mr Gum and the Dancing Bear, Andy Stanton

·         Skulduggery Pleasant: Playing with Fire, Derek Landy 

·         Then, Morris Gleitzman

·         Artemis Fowl and the Time Paradox, Eoin Colfer

·         Kaspar, Michael Morpurgo

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.