James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » By Royal Command wint Oxfordshire Book Award

By Royal Command wint Oxfordshire Book Award

Het voorlopig laatste Young Bond boek van Charlie Higson heeft een Engelse prijs gewonnen.

By Royal Command is het laatste boek uit de Young Bond boekenreeks. Althans dat was de bedoeling. In het boek Danger Society The Young Bond Dossier verschijnt een kort verhaal getiteld A Hard Time To Kill. Danger Society The Young Bond Dossier verschijnt op 29 oktober in Groot Brittannië.

Op het Oxfordshire Book Awards gala won By Royal Command de award in de categorie Primair Section Best Junior Novel. Dit meld The Young Bond Dossier.

Het boek had concurrentie van zes andere boeken en gingen er met 50% van de stemmen vandoor. Een hele prestatie. Ongeveer 1000 kinderen uit de regio Oxfordshire kozen de winnaars.

Meer informatie over het nieuwe kort verhaal A Hard Time To Kill en het boek Danger Society The Young Bond Dossier vind u hier.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken