James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Shoot To Kill verschenen

Shoot To Kill verschenen

Afgelopen week is het nieuwe Young Bond-book uitgekomen. Het boek, met als titel Shoot To Kill, werd geschreven door Steve Cole. Cole is de tweede auteur die een Young Bond-boek schreef. Hiervoor schreef Charlie Higson vijf titels over de jeugd van James Bond. Het nieuwe boek gaat verder waar het laatste boek, welke uitkwam in 2008, is gestopt en speelt zich af in Hollywood.

Met de komst van de nieuwe titel, heeft Ian Fleming Publications tevens een nieuw Young Bond-logo ontworpen. Tevens is er een Young Bond-website opgezet rondom de nieuwe titel. Naast informatie over de boeken, Ian Fleming en een competitie, is er game met vier missies. Hiervoor is het noodzakelijk om je te registreren. Zeker de moeite waard om de website te bezoeken: youngbond.com.

520_450_Shoot_To_Kill_cover

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken