James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Prachtige Nieuwe Aanwinst voor The Bond Museum

Prachtige Nieuwe Aanwinst voor The Bond Museum

tumb-cars-of-the-starsSinds kort heeft The Bond Museum een nieuwe aanwinst, die zeker de moeite is om te zien.

 

 

Met de aanwinst is dat deel van de collectie compleet. Dat moest eigenaar Peter Nelson hebben gedacht. Alles Aston Martin modellen uit de James Bond films stonden in zijn museum.

Echter ontbrak de DBS uit Casino Royale en Quantum Of Solace. Maar dat is nu opgelost. Sinds augustus staat de originele Aston Martin DBS uit Quantum Of Solace te glimmen in het Bond Museum. Te glimmen niet echt: het voertuig is gebruikt bij de openingsscène. Daardoor zit de auto onder het kalkpoeder en mist het portier van de bestuurder.

500-265-cars of the stars-astondbs08

De auto kan in een adem genoemd worden met de Aston Martin DB5 uit Goldfinger, de DBS uit On Her Majesty’s Secret Service, de Aston Martin V8 Volante uit The Living Daylights en de V12 Vanquish die Pierce Brosnan bestuurde in Die Another Day. Met de DBS uit de laatste film komt het totaal aantal voertuigen te staan op 34, met daarnaast nog een grote collectie aan schaalmodellen en andere props die in de films te zien zijn geweest.

250-115-cars of the stars-astondb5 250-115-cars of the stars-astondbs69
250-115-cars of the stars-astondv8 250-115-cars of the stars-astondv12vanquish

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken