James Bond Nederland
Danger Society: A Young Bond Dossier release UK
Home » Nieuws » Danger Society: A Young Bond Dossier release UK

Danger Society: A Young Bond Dossier release UK

young-bond-algemeenUPDATE Vanaf vandaag is Danger Society: A Young Bond Dossier officieel verkrijgbaar in Groot Brittannië.

 

 

UPDATE: De speciale versie van het boek, met een handtekening van schrijver Charlie Higson, die Ian Fleming Publications aanbood is in een recordtempo uitverkocht. Dit gebeurde in enkele uren nadat de uitgever de boeken online te koop aanbood. Dit meldt The Young Bond Dossier.

Vorige week werd het boek al online aangeboden maar nu is het officieel. Danger Society : A Young Bond Dossier is verkrijgbaar in alle boekhandels in Groot Brittannië.

Danger Society: The Young Bond Dossier bevat veel informatie over de Young Bondverhalen. Locaties, bondgirls, vrienden, missies en auto`s zijn vertegenwoordigd. Charlie Higson maakte ook een flink aantal locatiefoto`s. Illustrator Kev Walker zorgt voor mooie tekeningen. In het boek vinden we ook een kort verhaal over James Bond getiteld A Hard Time To Kill.

Spoilers!

Het verhaal speelt zich af tussen Hurricane Gold (Goudstorm) en By Royal Command. Na zijn verblijf in Mexico met zijn tante Chairmain reist Bond met een luxe jacht door de Caribbean. In Guadeloupe ontmoeten ze een kapitein van een oceaanstomer. Hiermee reizen ze terug naar Europa. Helaas is de schurk Emil Lefebvre van plan om deze reis te verstoren…

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.