James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Plezier voor het hele gezin in vernieuwde Bond in Motion

Plezier voor het hele gezin in vernieuwde Bond in Motion

De opvoeding is natuurlijk niet compleet zonder de films van James Bond, want jong geleerd is oud gedaan. Dat dachten ze bij Bond in Motion natuurlijk ook. Want tijdens de zomervakantie tot en met 2 september, kunnen kinderen zelf hun Bond-auto en Bond-poster maken met materialen die het museum beschikbaar stelt.

Elke zaterdag tot en met 2 september kunnen kinderen van diverse leeftijden deelnemen aan deze activiteiten. De activiteiten zijn beschikbaar van 11.00 tot 15.00 uur. Naast de activiteiten is er een flipperkast aanwezig en een Playstation in het restaurant.

Ook hebben de kinderen de kans om een Aston Martin te rijden in een speciaal ontwikkelde installatie, ontworpen en ontwikkeld door Sony Gran Turismo.

Naast deze nieuwe activiteiten blijven de oud vertrouwde expositie centraal staan. Meer dan 100 originele items uit de films zijn er te vinden. Ook kan als vanouds een foto worden genomen in de iconische James Bond gun barrel. Wanneer je de foto deelt onder #BondInMotion maak je bovendien kans op een geweldige goodie bag.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur van het Londen Film Museum, Convent Garden Londen. Of via de website: www.londonfilmmuseum.com

Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

ReizenReizen

4 reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Sinds de belaggelijke prijsvraag van SKY-Radio geen fan meer. Verzin een nieuwe Titel voor de nieuwe James bond en win. Mijn Titel was the world is not enough En een prijs ging aan mijn neus voorbij. ??

  • Waarom niet in Nederland?! Ik was als kind voor het eerst A View To A Kill gezien uit 1985 toen was ik helemaal verkocht aan James Bond. Zelf heb ook een redelijke colectie Bond-spullen. Het is wel is waar goedkoop via de supermarkten of bios items, maar het maakt er niet minder leuker om! Vandaar dat ik vraag: waarom eigenlijk niet eens in Nederland?

    • Het betreft een vaste collectie in Londen. Het is denk ik vrij kostbaar om al het materiaal hier te krijgen. Daarnaast is Londen de Bond-stad van de wereld. En Londen is natuurlijk erg makkelijk te bereiken vanuit Nederland.

  • Ik ben 2 jaar geleden bij deze tentoonstelling geweest. Mooi om te zien. Leuk om te combineren met n city trip London. Zou er eerlijk gezegd niet speciaal voor naar London gaan. Wat ook leuk is dat je toen een speciale 007 foto van jezelf kon laten maken.

    De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat ik in deze trip meerdere 007 locaties heb bezocht. ?

BoekenBoeken