James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Pierce Brosnan schrijft zijn memoires

Pierce Brosnan schrijft zijn memoires

Tijdens een persconferentie heeft Pierce Brosnan zich uitgelaten over het schrijven van zijn memoires.

 

 

Pierce Brosnan speelde vier keer de rol van James Bond. Hij deed dit in de periode van 1995 tot en met 2005.

Tijdens een persconferentie voor de film The Ghost Writer (waarin hij de rol van minister-president speelt) sprak hij zich uit over het schrijven van zijn memoires. Hij is hier al een aantal jaren geleden mee begonnen.

In een kort interview met Hollywood Outbreak (ook te beluisteren) verteld Brosnan:

“Er zijn al een aantal publicaties verschenen waarin de auteur over mijn leven verteld. Een aantal jaren gelden ben ik begonnen om mijn levensverhaal op papier te gaan zetten. Iets wat ik leuk vindt om te doen.”

“Het zal over een aantal onderwerpen gaan. Misschien met een aantal hoofdstukken of zo. Ik weet het nog niet precies. Ik zorg er wel voor dat het bij elkaar wordt gebonden!”

Op de vraag of Pierce Brosnan een co-auteur zou vragen voor zijn memoires antwoordde hij:

“Ik denk dat ik mijn vrouw hiervoor vraag. Ze kan mooi schrijven. Ik ben nu 56 jaar. Dan ga je wel nadenken over hoe je leven tot nu toe was.”

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken