James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Official No Time To Die Podcast keert terug

Official No Time To Die Podcast keert terug

Op 30 september 2020 verscheen de officiële James Bond No Time To Die podcast. We weten allemaal hoe de release van 12 november en die daarna afliep. De film werd uitgesteld. Wat de pr-machine betreft staan alle seinen voor de release op 30 september op groen. Daarom verwonder het me niet dat host James King met het opnemen van nieuwe podcast afleveringen is begonnen.

Filmcriticus James King is in Groot Brittannië geen onbekende. Zo presenteerde hij in het verleden bij BBC Radio 1 en BBC Radio 7. Ook was hij op BBC Two te zien. Op het moment is hij dus druk met het inspreken van The Official No Time To Die Podcast.

Na de “nieuwe” teaser, Rocket League Aston Martin DB5, de mogelijke datum voor de wereldpremière en de vernieuwde synopsis van de film mag je wel zeggen dat de pr-afdeling van United Artists/Universal Pictures niet stil zit! Redacteur Gosse schreef op 29 september 2020 al een mooi artikel over The Official No Time To Die Podcast. Je leest het hieronder.

Artikel 29 september 2020: De nieuwe officiële NTTD-podcast

Op de podcast pagina van Apple is te lezen dat het een zesdelige serie zal worden, waarin we interviews horen met Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, regisseur Cary Joji Fukunaga, de producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli, zangeres Billie Eilish en haar broer Finneas O’Connell en een belangrijk deel van de behind the scenes-crew. Bij dat laatste voorbeeld moet je denken aan casting directors, special effects supervisors en meer betrokkenen.

Iedere No Time To Die podcast aflevering zet een ander belangrijk aspect mee van de Bond-serie in het zonnetje. Dit zullen de muziek, de gadgets, de locaties, de stunts, de kleding en de voertuigen zijn. Ook zal er voor het eerst een deel van de nieuwe soundtrack van Hans Zimmer te horen zijn, die het vijfentwintigste 007-avontuur van muziek voorziet.

Mocht je fan zijn van behind the scenes-momenten, is dit nieuws erg heugelijk. Vooral omdat sinds de aanstelling van Craig als James Bond, de fans weinig achter-de-schermenbeelden te zien kregen. Hopelijk zullen we nu wat meer hebben om naast de film van de genieten. Over een periode van vijf jaar, twee regisseurs, een dozijn schrijvers, een gevaarlijk virus moet toch veel te zeggen zijn, denk ik zo.

Volgens James King kunnen we podcast snel verwachten. Stay Tuned!

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken