James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » No Time To Die: Daniel Craig in Matera (update-video)

No Time To Die: Daniel Craig in Matera (update-video)

Update 21:15: Foto’s Fukunaga, Seydoux en Craig toegevoegd. De filmcrew van No Time To Die is al weken in Matera. Een plaatsje wat in de Italiaanse regio Basilicata ligt. Daarbij ontbrak nog één belangrijk element; James Bond, Daniel Craig kwam er gisteren aan. Uiteraard met een dikke Tom Ford zonnebril om onherkenbaar te blijven!

Aankomst op het vliegveld

© Sassilive.it, 2019

Het Italiaanse Sassilive was er zoals vaker rond No Time To Die in Italië als de kippen bij. Ze konden bovenstaande foto maken. Hierop zien we Daniel Craig die net uit het vliegtuig komt. Hij heeft zijn paspoort nog in zijn hand. Een blonde dame, wie ze is weten we niet, drukt hem een hoes met daarop Aeroporti Di Puglia in zijn handen. De #weareinpuglia staat er gekleurd op. Een mooie reclame voor het plaatselijke vliegveld wat op ruim een uur ten noorden van Matera, bij de stad Bari, ligt.

Veel actie in Matera, vooral met stuntmensen

De first en second unit van regisseurs Cary Fukunaga en Alexander Witt jagen er op hoog tempo “film” doorheen. Het Italiaanse stadje Matera is omgetoverd tot een kleine vesting. Je komt er niet zomaar bij. Althans zo lijkt het. Zoals vaker in de Laars is het helemaal niet zo lastig om op de set van een film te komen. Redacteur Joey zag dit met eigen ogen in Rome rond de opnames van Spectre (2015).

Volger Marc kon zonder enige problemen opnames in Matera maken. De volgende beelden bevatten Spoilers!, een Aston Martin DB5, Jaguars van het type XE en veel actie!

https://youtu.be/XpeOx4txHOk

No Time To Die: Synopsis

James Bond kan niet lang van zijn rust op Jamaica genieten als zijn oude vriend van de CIA Felix Leiter hem om hulp vraagt. De missie gaat om het redden van een ontvoerde wetenschapper. Een missie die veel verraderlijker en gevaarlijker is dan hij op het eerste gezicht oogt. Het verhaal leidt Bond naar een mysterieuze schurk die de beschikking over gevaarlijke nieuwe technologie heeft…

De vijfentwintigste James Bond-film kan je vanaf 2 april 2020 zelf bekijken. Wil je meer weten over No Time To Die? Bezoek dan onze speciale wiki pagina!

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken