James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Nieuwe Bondgame van Raven Software?

Nieuwe Bondgame van Raven Software?

Kort een maand na Blood Stone en Goldeneye 007 lijkt het erop dat er een nieuwe Bondgame in ontwikkeling is.

 

De Britse fansite Mi6 komt met een aantal screenshots en conceptafbeeldingen van een mogelijk nieuwe James Bondgame.

Volgens de website is Raven Software de ontwikkelaar van de nieuwe game welke eerst door moederbedrijf Activision was stopgezet. Dit deed men vanwege financiële problemen bij Bizzare Creations.

Activision heeft sinds de EA Games titel From Russia With Love de Bondlicentie in handen. Ze hebben tot nu toe drie games uitgebracht: Quantum Of Solace (2008), Goldeneye 007 en Blood Stone. Beiden uit 2010.

De fansite verteld dat de beslissing om weer met de pre-productie van Bond 23 te beginnen aanleiding is om de game als nog te ontwikkelen.

 

Op het moment werkt Raven Software aan uitbreidingspakketten voor de succesvolle Call Of Duty reeks. Belangrijk om te vermelden is dat de screenshots en conceptafbeeldingen wel eens heel oud kunnen zijn. Mi6 heeft uitgezocht dat de ontwerper van de beelden nu voor EA Chicago werkt en niet meer/of wel voor Activision.

Waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat de nieuwe game eventueel verschijnt. De ontwikkeling is zes maanden in de ijskast gezet. Mi6 verwacht de game niet voor december 2011.

Het is dus maar zeer de vraag of er een nieuwe game van Raven Software komt. Mede omdat er nog geen persberichten zijn verschenen. Bovendien heeft Activision nog niet over de game gesproken.

James Bond Nederland houd u op de hoogte.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken