James Bond Nederland
David Arnold over Bond 23
Home » Nieuws » David Arnold over Bond 23

David Arnold over Bond 23

In een magazine heeft componist David Arnold zich kort uitgesproken over Bond 23. Volgens Arnold is de pre-productie weer hervat.

 

David Arnold is componist. Hij schreef de filmmuziek van de laatste twee James Bondfilms Casino Royale (2006) en Quantum Of Solace (2008).

In een interview met FilmMusicMag verteld hij dat de pre -productie van Bond 23 weer is hervat na de sanering bij Metro Goldwyn Mayer. Volgens Arnold heeft iedereen veel zin in de productie.

Er werd aan Arnold gevraagd wat hij voor een ideeën heeft voor de soundtrack van Bond 23 heeft en of hoe hij hoopt dat het karakter van Bond evolueert.

“We hebben net gehoord dat we weer met de pre-productie zijn begonnen. Maar er kan altijd nog vertraging ontstaan.”

“Als ik een script heb dan ga ik pas nadenken over wat ik voor een filmmuziek kan gaan schrijven. Ik hoop dat de nieuwe film net zo goed is als mijn favorieten. Verder ben ik ook wel benieuwd wat Daniel Craig weer met de rol gaat doen.”

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.