James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Kijktip: James Bond Auto Special met Bond-stuntman Ben Collins op Channel 5

Kijktip: James Bond Auto Special met Bond-stuntman Ben Collins op Channel 5

Vanavond komt er op de Britse commerciële omroep Channel 5 een speciale James Bond auto special. In de ‘The Classic Car Show’ zijn een aantal legendarische James Bond auto’s te zien. De aflevering is onder leiding van Bond-stuntman Ben Collins, de man die stuntman is geweest voor de laatste 3 James Bond-films en ook voor aanstaande James Bond SPECTRE.

Ben Collins verteld in de aflevering zijn enthousiasme voor James Bond. Als stuntman heeft hij een kleine rol in de nieuwe Bond-film, maar zijn enthousiasme is groots.

‘Ik kan er niet teveel over zeggen, want het team is nog steeds aan het filmen in Mexico, maar het is gewoon geweldig, met een geweldige cast.’

Ben Collins was stuntman in de films Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en de aanstaande SPECTRE. Hij vindt rijden in luxe auto’s erg bijzonder. ‘Het is net een museum op wielen’.

Mocht je Channel 5 kunnen ontvangen dan is het kijken zeker de moeite waard. De James Bond begint om 20.00 uur (Nederlandse tijd).

Online kun je live kijken naar Channel 5, alleen is dit wel beperkt tot Engeland. Uiteraard zijn er altijd manieren om dit te omzeilen. Bijvoorbeeld met VPN of speciale websites die eenvoudig te vinden zijn op Google.

De promovideo:
[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=PKo6r98pFgA” autoplay=”no”]

Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken