James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Is de nieuwe Bentley EXP 10 James Bond-proof?

Is de nieuwe Bentley EXP 10 James Bond-proof?

Op de autoshow van Genève is de nieuwe Bentley EXP 10 Speed 6 gepresenteerd. Volgens Bentley is dit een echte auto voor James Bond. “Zelfs een Engelsman wordt aangetrokken en gefascineerd door de auto. Ideaal voor een Bond film. Het type van de huidige Bond-acteur Daniel Craig behoort tot onze doelgoep,” vertelde Bentley CEO, Kevin Rose.

De naar schatting meer dan €175.000 kostende Bentley komt binnen drie jaar pas in de verkoop. Bentley is een Brits merk wat met gemak kan aansluiten op James Bond, wel is het bedrijf in handen van de Duitse Volkswagen-groep.

James Bond en Aston Martin zijn eigenlijk niet meer weg te denken, want in 1964 stond daar de Aston Martin DB5, dé perfecte auto voor Bond, en nu meer dan 50 jaar later is Aston Martin nog steeds onderdeel van James Bond.

Toch hoopt Bentley met deze super car een kans te maken. Bentley gelooft er heilig in dat de nieuwe Bentley EXP 10 Speed 6 de perfecte auto is voor 007. “De hegemonie van Aston Martin moet gedaan zijn. De originele Ian Fleming boeken bevatten maar een liefde, en dat is de Bentley.”

Wat vind jij? Moet James Bond trouw blijven aan Aston Martin? Of word het tijd voor de Bentley?

Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken