James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » James Bond kalenders 2018

James Bond kalenders 2018

Goed nieuws voor de mensen die al jaren zonder James Bond-kalender op het toilet zitten. Piramid International komt met twee officiële James Bond-kalenders voor 2018! Er verschijnt een 12-maanden kalender en een poster kalender. Hiermee komt er voor het eerst na het verschijnen in 2011 weer een officiële kalender.

Nu verkrijgbaar bij ons, klik hier om te bestellen.

De 12-maanden kalender 2018 is gemaakt van glanspapier en start in januari 2018 t/m december 2018 en heeft een formaat van 30 x 30 cm en uitgeklapt 30 x 60 cm. Elke maand is voorzien van een collage aan foto’s uit een James Bond-film met daaronder de beschikbare data van de maand met voldoende ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje.

De poster kalender is in A3 formaat en staand. Elke maand is voorzien van een poster uit een James Bond-film, waaronder Diamonds Are Forever, A View To A Kill en Spectre. In tegenstelling tot de andere kalender is er geen ruimte voor verjaardagen, maar wel een kleine ruimte voor notities.

Beide kalenders zullen medio augustus verkrijgbaar zijn. Prijzen zullen rond de € 20,– liggen.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken