James Bond Nederland
Home » Nieuws » Corgi schaalmodellen 2017 (update)

Corgi schaalmodellen 2017 (update)

Corgi Toys, dit merk is al jaren leverancier van James Bond schaalmodellen. Ook dit jaar heeft Corgi weer een aantal modellen in hun catalogus opgenomen. Alle modellen verschijnen in schaal 1:36 en zijn deze maand in de voorverkoop gegaan. Corgi start in juli met de levering. Voor modeljaar 2017 staan de volgende modellen in de catalogus: de Rolls Royce Phantom III (Goldfinger), Gyrocopter Little Nellie (You Only Live Twice), de Lotus Esprit Submarine (The Spy Who Loved Me),  de Aston Martin DB5 (GoldenEye), de Aston Martin DBS (Casino Royale) en de Aston Martin DB10 uit Spectre.

Op de website is te lezen dat Little Nellie in het kader van de 50e verjaardag van You Only Live Twice verschijnt. Of daar nog een speciale verpakking van komt is nog even de vraag.

UPDATE 12-06-2017:
Corgi Toys heeft officieel de verpakking van de 2017 serie bekend gemaakt. De verpakkingen zijn gebaseerd op de retro-look van het merk. Op de verpakking van Little Nellie prijkt een 50-jarig jubileumlogo, net als The Spy Who Loved Me, welke 40 jaar geleden in de bioscopen draaide. Het ziet er in ieder geval naar uit dat Corgi wel energie steekt in de verpakking. Hieronder de modellen met bijbehorende verpakking.

© Hornby Hobbies 2017

Voor meer informatie en het eventueel bestellen, klik op deze link: Corgi James Bond-schaalmodellen.

Merlijn Kuiper

Merlijn Kuiper is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter én is hij één van de drijvende krachten achter James Bond Nederland. Hij houdt ervan om onderwerpen uit te diepen zowel op gebied van boeken als van films. Zijn droom blijft nog steeds een eigen James Bond-magazine!

1 reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.