James Bond Nederland
EXCLUSIEF: Nederlandse cover Carte blanche
Home » Nieuws » EXCLUSIEF: Nederlandse cover Carte blanche

EXCLUSIEF: Nederlandse cover Carte blanche

James Bond Nederland heeft de eer om in samenwerking met uitgeverij Unieboek de Nederlandse cover van Carte blanche te presenteren.

 

Het nieuwe James Bond-verhaal verschijnt op 26 mei 2011 wereldwijd. In Nederland wordt het boek uitgegeven door Unieboek | Het Spectrum. In de aanloop naar de release en ook daarna is James Bond Nederland nauw betrokken bij het boek.

Er staan dan ook diverse acties op de planning waaronder een Meet & Greet met Jeffery Deaver. Hierover binnenkort meer. We kunnen u nu al de cover van het boek presenteren. Net als met Devil May Care worden ook met Carte blanche de covers bijna hetzelfde, met hier en daar een afwijking.

Merlijn Kuiper

Merlijn Kuiper is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter én is hij één van de drijvende krachten achter James Bond Nederland. Hij houdt ervan om onderwerpen uit te diepen zowel op gebied van boeken als van films. Zijn droom blijft nog steeds een eigen James Bond-magazine!

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.