James Bond Nederland
Bond op TV
Home » Nieuws » Bond op TV

Bond op TV

Maandag kan de liefhebber genieten van de twintigste James Bondfilm met hoofdrollen voor Pierce Brosnan, Halle Barry en Toby Stephens.

 

SBS 6 zend komende maandag 11 april de James Bondfilm Die Another Day uit. In de twintigste James Bondfilm zien we vele knipogen naar veertig jaar James Bond op het witte doek.

Pierce Brosnan speelt voor de vierde en laatste keer de rol van James Bond 007. Bondgirl van dienst is Halle Barry die in de rol van Jinx Johnson kruipt.

Titel: Die Another Day,
Jaar: GB 2002,
Uitzending: maandag 11 april,
Tijd: 20:30u-23:15u,
Zender: SBS 6

In Die Another Day wordt James Bond verraden. Hij komt in een Noord Koreaans gevangenkamp terecht. Een Mi6 agente pleegt dubbelspel en Bond moet ervoor zorgen dat een krankzinnige multimiljonair met twee gezichten niet de kans krijgt om de derde wereldoorlog te ontketenen.

Merlijn Kuiper

Merlijn Kuiper is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter én is hij één van de drijvende krachten achter James Bond Nederland. Hij houdt ervan om onderwerpen uit te diepen zowel op gebied van boeken als van films. Zijn droom blijft nog steeds een eigen James Bond-magazine!

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.