James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » ‘Christoph Waltz keert niet terug in Bond 25’

‘Christoph Waltz keert niet terug in Bond 25’

Christoph Waltz heeft in een interview verteld niet te zullen terugkeren in Bond 25. Het filmpje waarin hij de uitspraak doet is afkomstig van een Italiaanse weblog over films.

In het korte interview wordt gevraagd of hij zal terugkeren in de nieuwe James Bond film. Waarop de acteur kort reageert en duidelijk beaamt het ‘jammer’ te vinden dat hij niet terug zal keren.

No, I’m sorry. I’m really sad, but that’s the tradition, that there is a new…name. Sorry. I would’ve liked to.

En dat zou een zeer opmerkelijke keuze zijn voor de Bond producenten. Nadat Bond besloot Blofeld in leven te houden in Spectre, leek het erop dat we Waltz in de hoedanigheid van Blofeld terug zouden zien in een volgende film.

Korrel zout

Hij heeft het dan wel verklaard tijdens het bovenstaande interview. Toch nemen we het voorlopig nog met een korrel zout. Zeker gezien het feit dat Christoph Waltz wel vaker de waarheid verdraaide om de media op een ander spoor te zetten.

De opvolger van Spectre verschijnt eind 2019.

Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

ReizenReizen

4 reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Al van mijn jeugd af aan ben ik gek op James Bond. Mijn eerste films is geloof ik: The Living Daylights of was het A Vieuw To A Kill! Dat weet ik niet meer. Het is zo langgeleden aangezien ik uit 1972 kom. Het was geloof ik nog is Oss, NoordBraband! Ooit in een container zag ik iets gaafs liggen. Een uithang bordje van plastick waar 007 op stond. Gek genoeg heb ik deze niet kunnen pakken. Mijn broertje wel maar ik moest dit van mijn moeder aan mijn broertje geven omdat hij de eerlijk vinder was. Ik was woest. Maar mijn best Bond blijft altijd: Sean Connery en Daniel Craig. Zelf bezit ook aardig wat colecties in mijn kleine kamertje. Maar het meeste heb ik gewoon gevraagt vanuit de bioskoop omdat dit soort items heel erg duur zijn. Maar sinds rond de jaren 80 gek van James Bond 007!!

  • blofeld komt terug zeker weten, en anders wel een andere acteur… maar ik hoop een mooi afsluitende filmlijn voor daniel graig

  • Niet echt verrassend dat de producenten Christoph Waltz niet terug laten keren.
    Hij was niet echt een boeventype. Slecht gecast wat mij betreft. Ik dacht trouwens dat hij zelf ook niet tevreden was over zijn optreden.

BoekenBoeken