James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Carte blanche Bentley editie

Carte blanche Bentley editie

Voor het nieuwe James Bond-boek is Bentley opnieuw aangetrokken als partner. Het partnerschap zorgde ervoor dat het prestigieuze automerk in het boek voorkomt. Uitgeverij Hodder & Stoughton komt daarom in samenwerking met Bentley Motors UK met een speciale editie van het boek: The Ultimate Luxury Edition. Door de stevige prijs van £ 1.000,– is deze editie zeker niet voor iedereen weggelegd. De editie is gilimiteerd, er worden 500 exemplaren gedrukt.  Van het vorige broek bracht Bentley ook een speciale editie uit.

Een team van zeven ontwerpers van Bentley heeft in nauwe samenwerking met Hodder & Stoughton een ontwerp geleverd, onder supervisie van Bentley -ontwerper Brett Boydell. Het omhulsel van de speciale editie is gemaakt van gepolijst aluminium en is geïnspireerd op de woestijn van Dubai en de Bentley Continental GT, Bond’s auto in Carte blanche. De kaft van het boek wordt uitgevoerd in exclusief Nappa-leer: hetzelfde leer als gebruikt wordt in het interieur van de Bentley Continental GT. Het Bentley-logo, de titel en het 007-logo worden in het leer verwerkt. Aan de binnenzijde van het boek is op elke pagina de vorm van de Bentley te zien.

 

INFORMATIE

  • Oplage: 500
  • Prijs: £ 1.000,–
  • Website: www.007carteblanchebentley.com
  • Start voorverkoop: 26 april 2011
  • Levering: Na de wereldwijde release van Carte blanche

 

 

 

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken