James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Bondesque van de drukker

Bondesque van de drukker

Met trots kunnen we melden dat het magazine van de drukker is gekomen en dat de eerste exemplaren verzonden zijn! De gehele crew van James Bond Nederland en Bondesque is trots op de prestatie die is neergezet en we hopen dan ook op een groot succes van het magazine.

De spanning afgelopen week was groot. Je leeft naar het moment dat de drukker het allereerste exemplaar aan je overhandigd en je trots kan zijn“, aldus hoofdredacteur Merlijn Kuiper. “Het resultaat mag er echt zijn en hiermee kunnen we laten zien dat Nederland ook een echt James Bond-land is“.

Vanaf dinsdag 3 mei 2011 is het magazine te koop via deze website. Een aantal mensen die in de voorverkoop het magazine heeft gereserveerd, ontvangt rond dinsdag hun exemplaar. Hieronder een kleine impressie van de druk.

Kleurcontrole van het magazine tijdens het drukproces.

De drukker controleert de scherpte en kleuren van het drukwerk.

Het magazine samen met bijpassende envelop.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken