James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Bryan Marshall (1938-2019)

Bryan Marshall (1938-2019)

https://youtu.be/gWOhH4eI7vs

De Britse Acteur Bryan Marshall is overleden. Hij schitterde naar Sir Roger Moore in de James Bond-film The Spy Who Loved Me (1977) als Commander Talbot.

Talbot is kapitein van de Britse onderzeeër die door Stromberg wordt gegijzeld. De HMS Ranger is al aan het begin van de film in handen van Stromberg. Uiteraard is het aan James Bond en Triple X om Talbot en zijn bemanning te redden. Voor Talbot loopt dit niet goed af. Als hij een handgranaat gooit treft hij doel. Maar hij rekende niet op een Stromberg agent die een handgranaat naar hem werpt.

Marshall in andere films en series

Bryan begon zijn carrière als Guido in de film Teletale uit 1964. Daar duurde het even voordat het grote publiek hem herkende. Zijn rolletjes waren simpelweg nog niet groot genoeg. Iets wat normaal is hij een beginnend acteur. In de tv-serie The Saint speelde hij twee gastrollen. Roger Moore en Ivor Dean (Inspector Teale) werden erbinnen en buiten Groot Brittannië bekend mee.

https://youtu.be/Q2OUfs3kl98

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken