James Bond Nederland
Home » Nieuws » Bond op TV

Bond op TV

Het uitzendschema voor augustus is bekend. De films worden bij Veronica uitgezonden.

 

 

De zender komt met nog eens vier James Bondfilms in de maand augustus. Het gaat om drie films met Roger Moore en één film met Timothy Dalton.

Zaterdag  7 augustus, 20:00u

The Spy Who Loved Me, 1977

Bond gaat samen met Agent Triple X (Barbara Bach) op zoek naar een aantal Russische en Amerikaanse nucleaire onderzeeërs die op raadseachtige wijze zijn verdwenen. Aan de twee agenten de taak om de onderzeeërs te vinden voordat een marginale gek atoomraketten gaat lanceren.

Zaterdag 14 augustus, 20:00u

Moonraker, 1979

Een aantal spaceshuttles worden op missies gestolen. Aan Bond de taak om ze te vinden. Dit brengt hem naar Frankrijk. Hier ontmoet hij Hugo Drax. Een man met een dubbele agenda.

Zaterdag 21 augustus, 20:00u

Octopussy, 1983

Een Britse geheim agent (009) wordt op brute wijze vermoord. Hij heeft een Farberge ei van onschatbare waarde in zijn hand. Het ei wordt later geveild en gekocht door Kamal Kahn. Ook Bond is op de veiling om de verkoop van het ei in de gaten te houden. Als Kahn later met de Russische generaal Orlov spreekt heeft 007 het idee dat er iets niet klopt. Hij gaat op onderzoek uit.

Zaterdag 28 augustus, 20:00u

License To Kill, 1989

De drugsbaron Franz Sanchez (Robert Davi) ontsnapt. Bond gaat op persoonlijke wraak wanneer de verloofde van zijn vriend Felix Leiter (David Hedison) door een mannetje van Sanchez wordt vermoord. Later wordt Leiter gemarteld. Voor 007 is het genoeg. Hij neemt ontslag bij Mi6 en gaat op onderzoek uit.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.