James Bond Nederland
Blood Stone: website online
Home » Nieuws » Blood Stone: website online

Blood Stone: website online

De website van de game Blood Stone is online. Hierop zijn ondermeer screenshots en de trailer te bekijken.

 

 

Er is veel informatie beschikbaar op de website bloodstonegame.com. Zo vinden we de eerste trailer die al veel actie en gameplay laat zien.

Daniel Craig is volop aanwezig. Maar ook scènes waarin de speler zijn of haar rijkunsten kan vertonen. Zowel per Aston Martin DBS als per motorjacht. Bond springt uit een vliegtuig, dood schurken, wordt gebrieft door M en veel meer.

De website bevat de volgende informatie:

  • Game Overview,
  • Game Features,
  • Media,
  • Register.

De Game Overview bied de bezoeker informatie over de game Blood Stone. Wat voor een game is het? En hoe zit het verhaal in elkaar. 007 reist de halve wereld over.

Game Features verteld over de verschillende manieren van spelen. Zo kan Bond een aantal Bondmomenten uitvoeren. Het uitschakelen van een tegenstander op een typische 007 manier is er eentje. James Bond is in de films Casino Royale (2006) en Quantum Of Solace (2008) al erg fysiek ingesteld. In de game Blood Stone is dit niet anders.

Bij Media vindt u allerlei screenshots, trailers en 3D screenshots. Natuurlijk is nog niet alles beschikbaar. Maar de foto`s zijn op groot formaat te bekijken net als de trailer. De eerste foto`s van Daniel Craig als Bond en Joss Stone zijn hier te bekijken.

Activision bied bezoekers de mogelijkheid om zich te registreren voor updates rond Blood Stone. Hiervoor vult u uw gegevens in.

De website ziet er prachtig uit. Veel leuke gimmicks en spannende muziek maken de site compleet.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.