James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Beelden opnames James Bond Spectre in Rome #3

Beelden opnames James Bond Spectre in Rome #3

De opnames in de Italiaanse hoofdstad Rome zijn bijna ten einde. Nog enkele dagen en dan vliegt James Bond en zijn crew over naar Mexico. Ook de afgelopen dagen kwamen we weer volop video en foto’s tegen van de opnames van James Bond Spectre in Rome.

Wij zetten even alles op een rijtje van de afgelopen dagen.

Let op: de media in dit artikel bevat beelden van de opnames van SPECTRE en bevat dus ook spoilers die scène’s uit de film verklappen.

Wij ontvingen de laatste dagen veel foto’s van Marcello Ferraro (@marcello_fer) een inwoner van Rome die regelmatig wat kiekjes vanaf de set naar ons stuurt. De foto’s zijn genomen bij Via Nomentana.

[lightbox_gallery hover_zoom=”yes” columns=”4″]
[image src=”http://jb007.nl/wp-content/uploads/2015/03/IMG_0033-1024×768.jpg” alt=””]
[image src=”http://jb007.nl/wp-content/uploads/2015/03/IMG_0040-1024×768.jpg” alt=””]
[image src=”http://jb007.nl/wp-content/uploads/2015/03/IMG_0055-1024×768.jpg” alt=””]
[image src=”http://jb007.nl/wp-content/uploads/2015/03/IMG_0072-1024×768.jpg” alt=””][/lightbox_gallery]

Ook filmde de crew de spectaculaire achtervolgingsscène op het Vaticaan, Ponte Sisto (langs de Tiber) en op de bekende weg richting het Vaticaan namelijk Corso Vittorio Emanuele II. Daarnaast zijn er nog wat scène’s opgenomen rondom het Colosseum.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8-ZnyXP7rLI” autoplay=”no”]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=79Yt1OFE8hE” autoplay=”no”]

Rome niet blij met komst James Bond

Voor James Bond Fans is het natuurlijk een heus evenement wanneer een nieuwe James Bond film in zijn of haar stad word opgenomen. Toch was het voor veel Romeinen een minder leuk ‘evenement’. Er werden namelijk belangrijke wegen van Rome afgezet, waardoor het verkeer een grote puinhoop werd.

Ook moesten restaurants en andere horeca gelegenheden sluiten omdat alles werd afgezet. Hoe dit precies werd gecompenseerd tegenover de ondernemers is niet precies duidelijk.

Onze redactie was 2 weken geleden in Rome en we konden goed merken dat er veel belangstelling was. Helaas werden ‘pottenkijkers’ op afstand gehouden en mocht er niet gefilmd en gefotografeerd worden.

Mexico

Na de aankondiging van de Mexicaanse Bond-girl Stephanie Sigman zal de James Bond Crew Mexico binnen nu en een aantal weken gaan aandoen.

Hoe de opnames daar verlopen lees je natuurlijk hier.

Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken