James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » You must get them in the stores for Christmas

You must get them in the stores for Christmas

Voor de verzamelaar die alles al heeft en/of voor de mensen die de Omega horloges in één van onze laatste artikelen toch iets te prijzig vonden brengt Funko binnenkort de James Bond Pop!s! uit.

Funko bestaat sinds 1998 en is vooral bekend van de karakteristieke bobbleheads die ze maken. De James Bond Pop!s! hebben een aantal illustere voorgangers. Zo maakte Funko eerder Pops!s! van onder andere de Star Wars personages, WWE professional wrestlers en de superhelden uit de DC en Marvel stal.

De James Bond serie zal, naast uiteraard verschillende uitvoeringen van James Bond zelf, bestaan uit de schurken Blofeld, Jaws en Odd Job. Daarnaast is er een goud geschilderde Shirley Eaton beschikbaar. Een aantal van de Pop!s! zal als gelimiteerde uitgave verschijnen. Zo is bijvoorbeeld Roger Moore in witte smoking alleen verkrijgbaar bij Toys “R” Us.

De figuren zullen vanaf december beschikbaar zijn. Iemand bij Funko zal ongetwijfeld Bond geciteerd hebben toen hij tegen Q zei: “You must get them in the stores for Christmas!

 

Redactie

James Bond Nederland is het grootste online James Bond-platform van de Benelux en heeft als doel liefhebbers van 007 van nieuws, verdiepende artikelen en andere mooie content te voorzien.

ReizenReizen

2 reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken