James Bond Nederland
Home » Nieuws » YOLT maand: Wikipagina Toyota 2000 GT

YOLT maand: Wikipagina Toyota 2000 GT

De Toyota 2000GT werd speciaal voor You Only Live Twice omgebouwd tot targa. Maar net voor de opnames kwam men erachter dat Sean Connery met zijn hoofd boven de lijnen van de auto uitstak. Daarop werden twee exemplaren van de 2000GT in twee weken tot cabriolet omgebouwd.

Op de wikipagina van de Toyota 2000GT lees je er alles over! Maar niet alleen dat. Onze redacteur gaat in op het ontstaan van het Japanse merk. Wist je dat Sakichi Toyoda helemaal niet als eerst is begonnen met het bouwen van auto’s? Hij richtte zich eerder op een techniek voor naaimachines.

Welke gadgets zaten er in de auto? En wanneer werd besloten deze in te bouwen? Ook dan lees je, naast een uitgebreide lijst met merchandising op de wikipagina van de Toyota 2000GT!

KLIK HIER OM DE PAGINA TE BEZOEKEN

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.