James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Wilson wil Craig als Bond tot en met Bond 28

Wilson wil Craig als Bond tot en met Bond 28

Producent Michael Wilson is al sinds de jaren zeventig bij de productie van de James Bondfilms betrokken. Hij is samen met Barbara Broccoli, de andere producent, erg te spreken over Daniel Craig in zijn rol van James Bond.

In een interview met de Britse krant The People heeft Wilson te kennen gegeven dat hij nog vijf films met Craig wil maken. Daniel Craig heeft al voor vier films getekend. Maar voor Wilson is dit niet genoeg. Als het aan hem ligt blijft Craig Bond tot en met Bond 28.

Daniel is een geweldige James Bond, een topacteur en een fantastische man. De fans lopen met hem weg. Ik denk dat er geen betere acteur is die Bond kan spelen. Ik ga met Daniel na de opnames van Skyfall bespreken of hij in meer films wil gaan spelen dan de afgesproken vier.

De opnames van Skyfall lopen goed. Ik zou graag zien dat Daniel het record van Roger Moore gaat verbreken met acht films. Veel fans hebben gezegd dat Daniel hun favoriete Bond is sinds Sean Connery. Ik sluit me daarbij aan.

Sir Roger Moore speelde James Bond zeven keer. Daniel Craig kan de eerste acteur worden die acht films gaat maken. Een record voor de franchise.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken