James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » SKYFALL nieuwe James Bondfilm

SKYFALL nieuwe James Bondfilm

De titel van de drieëntwintigste James Bond film is:

Skyfall

Dit is bekend gemaakt op de persconferentie. De titel werd precies 50 jaar na de eerste film bekend gemaakt. Op de drukbezochte persconferentie in het Crinthia Hotel te Londen vertelde EON Productions dit aan de wereldpers. Naast de titel werden ook zes nieuwe rollen in de film aangekondigd. Maar ook erg belangrijk: de Synopsis.

Via de officiële Twitter @007 stromen de details over de persconferentie binnen.

Bond & Mi6

Daniel Craig kruipt voor de derde maal in de rol van James Bond 007. Iets wat al lang bekend was. James Bond veterane Dame Judi Dench speelt voor de zevende keer de rol van M. Naomi Harris wordt bondgirl. Ze gaat de rol van (Mi6) agente Eve spelen. Harris werd lang genoemd als de nieuwe Miss Moneypenny. Maar het is de vraag of ze deze rol speelt.

We hebben in het verleden namelijk nooit echt een voornaam van Moneypenny gehoord. Al werd ze door 007 soms liefkozend Penny genoemd. De naam van Rory Kinnear is niet genoemd. Hij speelde in Quantum Of Solace de rol van Bill Tanner.

De Britse acteur Albert Finney heeft nog geen rol aangewezen gekregen. Maar hij is wel aan de lijst met acteurs toegevoegd.

Villians

Javier Bardem heeft een aantal weken geleden bevestigd dat hij in Skyfall gaat spelen. Zijn naam was geen verrassing meer. Maar zijn rol was nog niet bekend. Het is een rol als villian. En wel die van DE schurk.

Een schurk die volgens hem misschien wel geen schurk is.

Ralph Fiennes is ook aan de cast toegevoegd. Er zijn veel geruchten over hem geweest maar deze zijn dan eindelijk bevestigd. Welke rol hij gaat spelen is nog niet bekend. Dit geld ook voor acteur Ben Whishaw.

Bondgirls

Naast Naomi Harris verscheen op de persconferentie ook de Franse actrice Berenice Marlohe. Iemand die al eerder in geruchten werd genoemd als bondgirl. Marlohe gaat de rol van Severine spelen.

Een naam die veel gelijkenis vertoont met die van Severin Hydt uit het laatste James Bond boek Carte Blanche geschreven door Jeffery Deaver.

Over de rol van Severine (Marlohe) is nog weinig bekend.

Synopsis

En waar gaat Skyfall eigenlijk over? Dat lezen we ook op de officiële Twitter @007.

Als het verleden van M haar achtervolgd komt de loyaliteit van Bond aan haar onder druk te staan. Als Mi6 wordt aangevallen moet 007 ervoor zorgen dat de dreiging koste wat kost afneemt!

De opnames van de drieëntwintigste James Bondfilm Skyfall zijn vandaag begonnen.

Meer informatie over Skyfall vind u in ons dossier.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken