James Bond Nederland
Videoblog Skyfall: Production update from Shanghai
Home » Nieuws » Videoblog Skyfall: Production update from Shanghai

Videoblog Skyfall: Production update from Shanghai

Op de officiële website van James Bond is een nieuw videoblog van Skyfall gepubliceerd. De titel van het blog is Production Update From Shanghai. Deze Chinese metropool is een locatie in de nieuwe film. We ontmoeten onder andere Alexander Witt en de regieassistent Michael Lerman. Witt is regisseur van de Second Unit.

Lerman verteld iets over de locaties van Skyfall. “In pre productie bezoeken we vele locaties. Mooie locaties horen bij Bond en voor deze film hebben we een aantal mooie locaties gevonden.” Het blog laat beelden zien van China, Arvada en Istanbul in Turkije.

Bond komt ook voorbij. We zien hem wachten in Shanghai. Hij is in een bar. Volgens Lerman is Shanghai een exotische stad met een prachtige skyline.

Alexander Witt is scenes aan het opnemen van de aankomst van 007 en Patrice (Ola Rapace) op het vliegveld (foto). We volgen Bond en Patrice naar het centrum van Shanghai. Witt vind Shanghai een geweldige stad. Vooral bij nacht. De vele lichtjes en advertenties maken de stad speciaal.

Een Production Manager verteld over een aantal scenes met auto`s op de Yan’an Lu highway waarin Bond iemand achtervolgd. Een weg met vele neonlichten.

Meer informatie over Skyfall vind u in ons dossier.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.