James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Update over situatie MGM (6)

Update over situatie MGM (6)

UPDATE Volgens een Amerikaanse website heeft Time Warner inc. een bod gedaan op Metro Goldwyn Mayer.

 

UPDATE De deadline voor de tweede ronde biedingen loopt vandaag af. Dit meld Variety. MGM gaf geen commentaar op het verstijken van de deadline afgelopen vrijdag 19 maart.

Business Week heeft een goede bron bij Metro Goldwyn Mayer. De hele week heeft men al informatie over de overname van MGM door een mogelijke andere partij.

Gitsteren meldde men dat Time Warner Inc. een bod heeft gedaan op de studios. Het zou gaan om een bedrag tussen de 1,2 miljard en 1,5 miljard dollar. Een bedrag dat 500 miljoen dollar onder de grens van de door curatoren gesteld prijs zit. Maar gaat MGM hiermee akkoord? Dat horen we waarschijnlijk vandaag.

Is 1,5 miljard genoeg? Nee, dat is het zeker niet. Dit omdat MGM op zich al een schuld heeft van 3,7 miljard dollar. Ook zit het bod van Time Warner inc. ver onder het minimale bod dat van 2 miljard dollar dat MGM eerder stelde. De studio kan het bod van Time Warner inc. zoals gezegd afstoten.

Eerdere updates rond de situatie bij Metro Goldwyn Mayer vind u in het Metro Goldwyn Mayer Dossier.

James Bond Nederland houdt u op de hoogte.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken