James Bond Nederland
Home » Nieuws » Update over situatie MGM (19)

Update over situatie MGM (19)

Het lijkt wel alsof de Amerikaanse media niet meer kan wachten op een nieuwe film. Ze meldden dat EON Productions de Bondfranchise wil gaan kopen.

De Amerikaanse media is het wachten beu. Het Amerikaanse Bloomberg kwam maandag met het bericht dat EON Productions samen met de Indiaanse investeringsmaatschappij Sahara India Pariwar de Bondfranchise wilde gaan overnemen.

Volgens Bloomberg zouden de investeerders er samen met EON een bedrag van tussen de $ 1,5 en $ 2 miljard dollar voor over hebben.

Maar het bericht werd gisteren officieel door EON Productions tegengesproken.

Dit meldde Bloomberg zelf. Ze kregen een reactie van EON Productions woordvoerder Stephanie Wenborn:

EON Productions heeft nooit enig contact gehad met Sahara India Pariwar. We zijn op geen enkele manier betrokken bij het bod van Sahara India Pariwar.

In ons dossier Metro Goldwyn Mayer vind u alle voorgaande updates.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.