James Bond Nederland
Home » Nieuws » Update: James Bond-poppen

Update: James Bond-poppen

Eerder berichtte wij over de komst van een poppen-serie van James Bond (Big Chief Studios Collectibles d.d. 8 september 2016). Het bedrijf heeft zo voor de feestdagen op Facebook wat meer informatie losgelaten en de eerste beelden van James Bond (Sean Connery), Auric Goldfinger en Oddjob vrijgegeven. De poppen  zien er zeker goed uit en mogen eigenlijk niet vergeleken worden met de edities die we kennen van Sideshow Collectibles. Er hangt ook wel een heel ander prijskaartje aan: £230,– (€270,–).

Hieronder de eerste beelden. De poppen zijn in de schaal 1:6. Voorverkoop start in februari 2017. Eerder liet het bedrijf weten dat het om een gelimiteerde oplage gaat. Hoeveel er geproduceerd gaan worden is op dit moment nog niet duidelijk. In het bericht op Facebook spreekt het bedrijf over een First Edition. Wellicht dat als de animo heel groot is er alsnog een extra oplage gaat volgen. Op de vraag wat voor komend jaar de toekomst plannen zijn op James Bond-gebied hebben we nog geen antwoord gekregen. Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat!

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.