James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Ultimate DVD Collector’s Set

Ultimate DVD Collector’s Set

tumb-dvdMet de uitgave van Quantum Of Solace op DVD en Blu-ray, komt tevens een vernieuwde versie van de DVD box.

 

De laaste box is alweer van een jaar geleden en omvatte alle delen, inclusief Casino Royale. Nu, met de komst van de laatste film op DVD en Blu-ray, verschijnt de box weer: ditmaal ook voorzien Quantum Of Solace en . . . een nieuwe kleur. Bekende de vorige box nog de gloed van goud, nu moeten we het doen met een zilverkleurige. Wie weet is de volgende wel brons.

250-115-dvdset-2009-01 250-115-dvdset-2009-02

De box ziet er, wederom, weer netjes uit, die kan je in de kast hebben staan. Alleen jammer dat er weinig verschillen zijn met de vorige editie. Voor menig James Bond fan zal het niet de moeite zijn om de box alweer te kopen, omdat er (letterlijk) maar 1 film bij is gekomen. Willen ze ook dat de fans weer een box gaat kopen, dan moet ze met echt bijzondere edities komen, zoals de blikken trommel en de koffer. In het verleden zijn al diverse speciale edities ontworpen, maar nooit uitgebracht.

De box is al in de voorverkoop, ondermeer bij BOL.com. De adviesprijs is € 279,99.

520-265-dvdset-2009-01

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken