James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Trailer Blood Stone: Istanboel

Trailer Blood Stone: Istanboel

Spoilers! Er is een nieuwe trailer van Blood Stone verschenen. James Bond is in Istanboel. Hij laat daar een spoor van vernieling achter. De koek is nog niet op: 10 nieuwe foto`s.

 

Er is een nieuwe trailer verschenen van de videogame Blood Stone. Hierin zien we James Bond, Daniel Craig, in de Turkse plaats Istanboel. Hier wordt hij door M naar toe gestuurd om de verkoop van zeer geheime informatie door een dokter te voorkomen.

De trailer ziet er uitermate spectaculair uit. We zien één op één gevechten, explosies en belangrijker nog een aantal mooie scènes met autoachtervolgingen.

Spoilers! 

Het meest mooie aan de autoachtervolgingen is dat er een speciale auto haar opwachting maakt. We hebben het over de Aston Martin DB5#. 007 scheurt er in de trailer mee door de straten en wordt door schurken beschoten vanuit dikke SUV`s.

#: U moet zelf maar beslissen of u wilt weten in welke auto 007 rijdt. Selecteer het witte tekstgedeelte om het te zien.

De trailer is op de officiële website van Blood Stone te bekijken.

Nieuwe foto`s.

Op de website van Blood Stone staan ook een aantal nieuwe foto`s. We zien foto`s van de Aston Martin DBS, straten in Istanboel, James Bond en meer.

Het is mooi om te zien dat er weer eens een auto (DBS) van Bond in de sneeuw te vinden is. De foto`s staan in Media onder Image Gallery.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken